Schrijf een berichtje!

Gastenboek

Laat wat van je horen !¡!¡

Schrijf een berichtje in het gastenboek naar je eigen kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, geliefden etc. etc. Wij printen deze berichten elke dag uit en hangen ze op zodat de kids en leiding ze kunnen lezen. Een modern kaartje dus!

Schrijf een berichtje!

Verslag

De avonturen van de Cosmo Teams

 

Na een geweldige nachtrust hebben we de meisjes maar wakker gemaakt. De jongens hoefden wij niet wakker te maken, want die waren om 7.00 uur al allemaal aangekleed om avonturen te gaan beleven in de cosmos.

Nu werd er ons verteld dat er een rode draad door deze week loopt. Iedereen moet Klaasje helpen om aan zoveel mogelijk planeten te komen. De groep die deze week de meeste planeten weet te bemachtigen zijn uiteraad de winnaars.

Dus Jupiter en Pluto kwamen vertellen wat iedereen kon verwachten op deze mooie dag en dat de strijd kon aangegaan worden.

Als eerste moesten ze allemaal herkenbaar zijn voor de aarde en of buitenaardse wezens. Daarom werden er groepslogo’s gemaakt in de ochtend. Bijzondere, mooie en grappige creaties ontstonden uit de handen van de kinderen en hun leiding.

Daarna was het alweer tijd voor een heerlijke lunch van kippensoep met brood. Dan een zeer welkom rustuurtje wat de ochtend mooi af sloot.

De middag werd opgevuld met teamspelen. De kinderen streden tegen de andere teams voor de overwinning. Het ging er hard aan toe. De kinderen waren heel fanatiek.

We hadden nog wat tijd over, dus allemaal even lekker de zwemvijver in.

Na deze middag werden de maagjes weer gevuld met wrapps. De keuken had voor 300 wraps de ingredienten gemaakt, en dat ging er best in.

De avond werd de groep gesplitst in leeftijden. Kinderen van 7 t/m 9 jaar deden een spel binnen, de kinderen van 13 en 14 jaar mochten een leuk bosspel gaan doen en de kinderen van 10 t/m 12 jaar mochten hun angsten gaan overwinnen op de spookplaneet.

Dan weer zoetjes aan richting de warme bedjes.