Schrijf een berichtje!

Gastenboek

Laat wat van je horen !¡!¡

Schrijf een berichtje in het gastenboek naar je eigen kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, geliefden etc. etc. Wij printen deze berichten elke dag uit en hangen ze op zodat de kids en leiding ze kunnen lezen. Een modern kaartje dus!

Schrijf een berichtje!

Het verslag!

Vanmorgen mochten we even even lekker uitslapen

In de ochtend gingen de kinderen op pad met een speur- en survivaltocht in de omgeving van het kamphuis.  Ze moesten goed opletten om de juiste weg te kunnen volgen en de opdrachten waren natuurlijk uitdagend en vroeg om samenwerking.

De lunch was natuurlijk weer lekker.

De middag werd weer bij onze geweldige zwemvijver voortgezet.De kinderen moesten veel met water doen…water  verzamelen door met je voeten de spons door te geven, een spons overgooien met een handdoek, een echt waterparcour en met water gevulde kaplaarzen een parcour afleggen.

De kinderen vonden het geweldig en genoten met volle teugen van de natte spelletjes.

Het avondeten was wederom een feestje…overheerlijke macaroni met vanille yochurt toe. De pannen waren tot aan de bodem helemaal leeg.

Na het eten mochten de kinderen van 7 t/m 9 even het slaapzakkenspel gaan doen en daarna de oogjes toe. De kinderen van 10 t/m 12 deden op het veld veschillende korte spelletjes waarbij de sportiviteit hoog in het vaandel stond. En de 13 jarigen mochten de nacht doorbrengen in het spookhuis, die omgebouwd werd tot een circustent.