Schrijf een berichtje!

Gastenboek

Laat wat van je horen !¡!¡

Schrijf een berichtje in het gastenboek naar je eigen kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, geliefden etc. etc. Wij printen deze berichten elke dag uit en hangen ze op zodat de kids en leiding ze kunnen lezen. Een modern kaartje dus!

Schrijf een berichtje!

Het verslag!

Vandaag begon de dag met een dansje

Vandaag begon de dag met een lach

Vandaag begon de dag ook met regen….

Maar dat maakte niet uit. Na een goede nachtrust, zodat iedereen weer fris en fruitig aan het ontbijt zat, kwamen Zoet En Zout vertellen wat wij die dag gingen doen.

En dat was nogal wat….

Eerst gingen wij groepslogo’s maken voor boven onze groepstafels. En die zagen er spectaculair uit…Jongleerknuppels, wilde dieren, acrobaten etc. Sieren nu het kamphuis.

Ook werd het rode draadspel uitgelegd. Het is de bedoeling om deze week zoveel mogelijk popcorn te verzamelen voor je groep. De groep met de meeste popcorn aan het eind van de week heeft dan gewonnen.

Na overheerlijke kippensoep met brood als lunch mochten de kinderen even een uurtje rusten om daarna vol energie een veldspel gecombineerd met een bosspel te doen. Hieruit vloeien natuurlijk weer winnaars die voor hun eetgroep popcorn kunnen winnen.

Het avondeten was natuurlijk weer een groot succes. Overheerlijke wraps, leverde een daverend applaus op voor de keuken!!!!  Dat was smullen!!!  En een waterijsje toe.

De avond werd gevuld met diverse spelen. De kinderen van 12 en 13 jaar gingen in de omgeving een speurtocht doen en de kinderen van 7 t/m 9 mochten zich uit een afgesloten circustent puzzelen. Escape tent…. Gelukkig hebben ze het allemaal voor elkaar gekregen.

De kinderen van 12 en 13 jaar hebben een hachelijk avontuur beleefd in het spookhuis. Bijna allemaal hebben ze het volbracht….het was superspannend.  Daarna weer de warme bedjes opzoeken en wachten op wat voor verrassingen ons de volgende dag staan te wachten.