De temperatuur zakt steeds verder hier in de ijs grot. Vanmorgen vroeg na een heerlijk verwarmend ontbijtje gingen we de ijs grot wat op vrolijken.

Iedere groep maakte een eigen logo, waaraan ze herkent kunnen worden. En vanaf nu kan de strijd tot overleven losbarsten, want zoals gewoonlijk had Piet Paulusma het weer verkeerd. In plaats van dat het goed zou gaan vriezen, kwam de dooi al naderbij. Dus voor het voortbestaan van de groepen, was de hulp van ons zeer gewenst.

Deze groepen konden namelijk niet zonder ijs. Dus moest er ijs geregeld worde. Dat kan tijdens deze week natuurlijk prima. Zo geregeld. Maar nu proberen om de meeste ijsblokken te verzamelen.

Sommige groepen hadden gelijk al geluk. Die hadden bij voorbaat al kinderen die door een buitengewone prestatie ijsblokjes hadden verzameld.

Na het logo maken aten we brood met overheerlijke zelfgemaakte tomatensoep. Even een kleine rustpauze en dan het veld op voor een leuk team spel. Morgen horen we wie daar voor hun groepen de ijsblokjes hebben verdiend. De dag werd afgesloten met een heerlijke Chinese maaltijd en een dansje.