Vanmorgen bleven de regendruppels maar vallen in het Sprookjesbos.

De kinderen hadden allemaal een goede nachtrust gehad en hadden veel energie om de volgende problemen in het Sprookjesbos aan te pakken.

De waterlelies konden ons vertellen dat deze dag niet zoveel problemen waren in Sprookjesland dus we besloten om er even een rustig creatief dagje van te maken.

De kinderen mochten allemaal hun eigen snoephuisje maken. Sommige kinderen maakten een pracht boshuisje en anderen ware slim om een soort flatgebouw te maken, want daar paste meer snoepjes op.

Ook aan sportiviteit ontbrak het niet op deze dag. De ochtend kon nog benut worden door lekker te gymmen, maar de middag werd dit toch wel aardig verstoord door een kleine storing in de wolken.

Dus mochten sommige kinderen even een gezellige wandeling maken met de leiding. Sommige noemen dat ook wel een dropping.

Maar gelukkig had restaurant “Ezeltje Strekje” overheerlijke macaroni gemaakt. De pannen waren dan ook gauw leeg.

De avond werd opgevuld met een zoek en vind spel voor de kinderen van 12-13 jaar en de kinderen van 10-11 jaar mochten testen of ze wel dapper genoeg waren om enge en kwaadaardige sprookjesfiguren te weerstaan.

De kinderen van 7 t/m 9 jaar deden op de slaapkamer nog een leuk spel met hun slaapzakken en dan was het weer bedjes tijd.

Morgen wordt het eindelijke een droge dag, heeft de weerwolf vermeld…dus wie weet kunnen we lekker de hele dag naar buiten.