Op de buienradar zagen we 1 wolkje en waar was ie? Precies boven Esbeek. Maar gelukkig klaarde het al snel op. We hebben heerlijk buiten ontbeten. De vampier met zijn dode bruid vertelde ons dat we ergens heen gingen waar we konden griezelen, maar ons ook konden vermaken.
Er werden lunchpakketjes gemaakt en iedereen probeerde de leiding uit te horen. Maar die verklapten helemaal niets. Al gauw stonden twee bussen klaar en iedereen ging op weg richting België.
De kinderen konden het niet geloven, maar de bus bleef staan voor de ingang van Bobbejaanland!!!
Dit beloofde weer een geweldige dag te worden. De kinderen waren verdeeld in leeftijdsgroepen en gingen toen het park onveilig maken.
En het was een groot succes!
Om 18.00 uur stapten we weer de bus in, moe, nat (van de waterspelen) maar wel voldaan.
Thuisgekomen stond de patat en frikadellen  klaar en hebben we nog heerlijk gesmuld van onze lievelingsmaaltijd. Een lekker ijsje maakte de feestmaaltijd helemaal af.

Daarna mochten de 7 t/m 9 jarigen zich gaan douchen en hun pyjama’s aantrekken en deden nog een slaapzakkenspel alvorens hun oortjes op hun kussens te leggen.
De kinderen van 10 t/m 12 jaar deden een bosspel maar uiteindelijk konden ook zij na een superdag hun slaapzakje inkruipen.

De kinderen van 13 jaar vertrokken ook richting bos, maar wel met hun slaapzakken. Zij gaan deze nacht daar in een tent doorbrengen. De verjaardag van Michelle werd ook nog even gevierd om 24.00 met ballonnen en ballenbakballen en uiteindelijk vielen ook deze laatste groep in slaap.

er zijn geen afbeeldingen gevonden