Ondanks de korte nacht was iedereen vanmorgen toch heel vrolijk. Dat kon ook niet anders want we hadden 3 jarigen;
Julian, Chanthal en Sander. Dat werd dus even hard zingen.  En gelukkig had de leiding de zaal versierd met wat zij natuurlijk heel leuk vonden, doodshoofden, vampiers, spoken en spinnen. Gelukkig is alles nep.
En het ontbijtje ging er ook in als zoete koek. Zeker bij de jarigen die een super ontbijt kregen. Iedereen keek wel een beetje jaloers.
Na het eten stapten ineens een dode bruid met haar vampier binnen die wel heel eng waren. Zij vertelden wat er deze dag ging gebeuren. Gelukkig bleken ze best aardig.
Na het corvee gingen alle groepen hun logo maken die ook in de zaal werden opgehangen of neergezet. De zaal werd hierdoor nog mooier.
De gymspullen werden nog even tevoorschijn gehaald, want je moet natuurlijk wel fit het kamp door.
Na het eten  (tomatensoep met brood) en de uitleg van de rode draad deze week, mochten de kinderen heel even een uurtje rusten voordat ze weer aan de slag moesten. Met dit spel konden teams tegen elkaar strijden in allerlei leuke vormen. Hier kwam ook water aan te pas wat na het spel natuurlijk uitmondde in een heus watergevecht.
Even schone kleren aan of gewoon opdrogen en dan lekker aan de warme wraps. Wouw wat kunnen die kinderen smullen zeg. En wat hebben we toch geweldige keukenleiding.  Met volle buikjes konden de kinderen zich klaar maken voor de avondspelletjes. De kinderen van 7 t/m 9 jaar gingen binnen levend ganzenborden, de kinderen van 11 en 12 jaar namen het veld in beslag voor een leuk ren en denk spel en van de 12 en 13 jarigen is tot op heden niets meer vernomen. Zij gingen het bos in met een aantal griezels. Mochten ze weer boven water komen, dan zal ik dat zeker zo snel mogelijk melden aan de ongeruste ouders.

er zijn geen afbeeldingen gevonden