Vanmorgen was het bij het opstaan dubbel feest. Nog 2 jarigen! De toeristen konden hun geluk niet op met al die feesten. Dit keer waren Anne Carlijn en Nienke van Rooijen jarig. Zij zaten samen in de groep van Nick..dus die bofte ontzettend. Na heel hard gezongen te hebben gingen beide dames ook nog trakteren. De ouders van Anne Carlijn hadden namelijk een taart laten bezorgen voor de jarige die gretig werd verorberd door deze groep.De weersverwachtingen zagen er goed uit, dus we gingen opnieuw richting de Nijl om ons daar uit te leven. En ditmaal met succes. De temperatuur was heerlijk en de glijbanen supersnel. Voor de toeristen was dit een heerlijke dag om af te sluiten.
De avondmaaltijd bestond uit een heerlijke streek gerecht: maiskoeken besmeert met jam, stroop of suiker. En natuurlijk een lekker ijsje toe!
Daarna onze laatste avond op deze bijzondere safari.
Nog even een geheugensteuntje: De toeristen konden de hele week bij alle spelletjes geld verdienen om dieren te kunnen kopen voor hun reservaat. Vandaag was de grote dag dat zij hun reservaat konden gaan vullen met inheemse dieren. Maar eerst een reservaat maken. Gelukkig komen we niet elk jaar in Afrika, want de toeristen plukten de rest van het land kaal om hun reservaat het mooiste te laten zijn. De dieren werden ruim ingekocht en uiteindelijk was er 1 groep de winnaar.
Deze week werd deze fantastische afgesloten met een feestavond voor iedereen. Er waren een aantal speciale gasten die voor de entertainment zorgden.
Voor iedereen ging deze week super hard. En iedereen heeft volop genoten van deze week en bewaren hier leuke herinneringen aan. De kinderen hebben ook een herinnering gemaakt die zij zullen ontvangen met een bijbehorende groepsfoto bij aankomst in Bergschenhoek.