Ja ja, reisbureau De Olmen Toeristen Organisatie heeft allerlei leuke dingen voor de toeristen in petto. Vandaag stond op het programma een herinnering te maken van deze leuke kampweek. Bij Creatief gingen de toeristen een fotolijst maken met mozaïek steentjes in verschillende kleuren, de toeristen moesten passen en meten maar uiteindelijk hebben ze allemaal een mooi lijstje gemaakt. Om ervoor te zorgen dat het thuisfront ook een beetje in de sfeer van deze safari tocht komt hebben de toeristen hierna mooi gekleurd, getekend en geschreven meer zeg ik niet (surprise)het resultaat ziet u snel.
Omdat de lokale bewoners graag willen weten wat deze toeristen nu echt lekker eten vinden op safari, hebben de toeristen een top 3 gemaakt en wie weet, eten we het nog deze week?
Ook werd er flink gesport er werd over een boomstam gelopen, in de lianen geslingerd en er werden hoge sprongen gemaakt. De voetbal kon hierbij voor de jongens ook niet ontbreken.
Tijdens de lunch moesten we schuilen omdat er een tornado met vla overkwam vliegen. Waar die vandaan kwam geen idee? Sommige toeristen waren op tijd andere toeristen hadden een mooi geel outfit eraan overgehouden.
Na de middag werd er gewisseld tussen creatief en het sporten.
In de middag was de temperatuur flink opgelopen en zochten onze safari toeristen wat verkoeling; nou ik kan u vertellen dat dit gelukt is want niemand is droog gebleven.
Als avond eten hadden we hele lange boterhammen waar de toeristen zelf een heerlijk broodje gezond van mochten maken.
Om in de sfeer van het thema te blijven werd er na het eten hard geoefend met toneelstukjes en fantasieën.
Daarna gingen de toeristen van 7 t/m 9 jaar hun hut opzoeken zodat ze morgen weer fit zijn tijdens de safari.
De 10 t/m 12 jarigen gingen op zoek naar 3 soorten dieren de olifant, de tijger en de muis. Deze dieren moesten ze eerst in hun eigen soort (kleur) zoeken daarna moesten ze strijden tegen de andere diersoorten. Hierbij won de olifant het van de tijger, de tijger het van de muis en de muis het van de olifant. Er zijn een aantal soorten uitgeroeid maar ze hebben allemaal hard gestreden.
De 13 jarigen gingen kamperen in de jungle, tussen de bomen moesten ze zelf een tent maken. Sslaap lekker en pas op voor de aap want Jony is deze ook al tegengekomen tijdens de dropping.
Morgen zien we wel hoe iedereen deze safari dag door gaat komen.

Ja ja, reisbureau De Olmen Toeristen Organisatie heeft allerlei  leuke dingen voor de toeristen in petto. Vandaag stond op het programma een herinnering te maken van deze leuke kampweek.<br />Bij Creatief gingen de toeristen een fotolijst maken met mozaïek steentjes in verschillende kleuren, de toeristen moesten passen en meten maar uiteindelijk hebben ze allemaal een mooi lijstje gemaakt. <br />Om ervoor te zorgen dat het thuisfront ook een beetje in de sfeer van deze safari tocht komt hebben de toeristen hierna mooi gekleurd, getekend en geschreven meer zeg ik niet (surprise)het resultaat ziet u snel.<br />Omdat de lokale bewoners graag willen weten wat deze toeristen nu echt lekker eten vinden op safari, hebben de toeristen een top 3 gemaakt en wie weet,  eten we het nog deze week?<br />Ook werd er flink gesport er werd over een boomstam  gelopen, in de lianen geslingerd en er werden hoge sprongen gemaakt. De voetbal kon hierbij voor de jongens ook niet ontbreken.<br />Tijdens de lunch moesten we schuilen omdat er een tornado met vla overkwam vliegen. Waar die vandaan kwam geen idee? Sommige toeristen waren op tijd andere toeristen hadden een mooi geel outfit eraan overgehouden.<br />Na de middag werd er gewisseld tussen creatief en het sporten.<br />In de middag was de temperatuur flink opgelopen en zochten onze safari toeristen wat verkoeling; nou ik kan u vertellen dat dit gelukt is want niemand is droog gebleven.<br />Als avond eten hadden we hele lange boterhammen waar de toeristen zelf een heerlijk broodje gezond van mochten maken.<br />Om in de sfeer van het thema te blijven werd er na het eten hard geoefend met toneelstukjes en fantasieën.<br />Daarna gingen de toeristen van  7 t/m 9 jaar  hun hut opzoeken zodat ze morgen weer fit zijn tijdens de safari.<br />De 10 t/m 12 jarigen gingen op zoek naar 3 soorten dieren de olifant, de tijger en de muis. Deze dieren moesten ze eerst in hun eigen soort (kleur) zoeken daarna moesten ze strijden tegen de andere diersoorten. Hierbij won de olifant het van de tijger, de tijger het van de muis en de muis het van de olifant. Er zijn een aantal soorten uitgeroeid maar ze hebben allemaal hard gestreden.<br />De 13 jarigen gingen kamperen in de jungle, tussen de bomen moesten ze zelf een tent maken. Sslaap lekker en pas op voor de aap want Jony is deze ook al tegengekomen tijdens de dropping.<br />Morgen zien we wel hoe iedereen deze safari dag door gaat komen.</p><p><strong>{gallery}2009/dag4{/gallery}</strong></p>’,”,1,3,0,3,’2010-02-16 20:48:47′,62,”,’2010-02-24 10:45:17′,62,0,’0000-00-00 00:00:00′,’2010-02-16 20:48:47′,’0000-00-00 00:00:00′,”,”,’show_title=nlink_titles=nshow_intro=nshow_section=nlink_section=nshow_category=nlink_category=nshow_vote=nshow_author=nshow_create_date=nshow_modify_date=nshow_pdf_icon=nshow_print_icon=nshow_email_icon=nlanguage=nkeyref=nreadmore=’,3,0,4,”,”,0,169,’robots=nauthor=’),