Vanmorgen werd iedereen weer heerlijk wakker van de inheemse geluiden rondom en in de hutten. Gelukkig hadden de gidsen hun slaapzakken weer terug gevonden zodat ook zij een goede nachtrust hebben gehad. Nog nagenietend van een mooie zonsopgang met onze kleine oogjes kwamen de eigenaars Rob en Ineke van het toeristenbureau De Olmen Toeristen Organisatie weer even langs om de plannen voor vandaag door te nemen. Vandaag stond op het programma een lange excursie door de bush bush en over de savanne. Niet met de jeeps, maar gewoon te voet. Voor iedereen was er proviand om de dag door te komen. Met gevulde rugzakjes en een goede routebeschrijving gingen zij in groepjes op pad. Onderweg moesten zij ook diverse opdrachten uitvoeren en kwamen zij ook bij diverse posten aan waar ook nog eens opdrachten klaar lagen.
Sommige groepen dwaalden af en toe van de route af, maar konden toch wel weer op de juiste paden terecht komen. De groep die het beste alle opdrachten hadden uitgevoerd konden hiermee het meeste geld binnen halen voor hun dieren verzameling.
Terugkomend bij de hutten hadden de lokale bewoners alweer een heerlijke maaltijd voor ons klaar staan. Dit keer wraps met antilopevlees.
’s Avonds was er voor deze gasten nog een feestavond georganiseerd, met veel muziek en dans. Tussendoor werden nog wat leuke Europese spelletjes gedaan om de sfeer van thuis even op te halen. En dan is het weer tijd om onze warme slaapzakken op te zoeken. De toeristen kunnen in ieder geval weer terugkijken op een geslaagde dag.