Wauw, wat worden we verwend. Weer een kaart van onze reizende oom Roel. Dit keer kwam de kaart uit Australië. Oom Roel vertelde in het kort wat hij daar allemaal gezien had. Ook vertelde hij dat de mensen daar hele mooie dingen konden maken. Dus mochten wij dat vandaag ook gaan doen. We hebben allemaal onze eigen bord beschilderd. En ze zijn allemaal supermooi geworden. Ze moeten thuis alleen nog even afgebakken worden.

De lunch was heerlijk. Aardappels met sperciebonen, appelmoes en een gehaktbal. Een lekker bakje vla toe. Ook Lennert (nieuwe leiding) vond de vla heel lekker…helaas mocht hij er op een andere manier van genieten dan de rest.
Het lijkt wel of het zonnetje weet dat wij een feestweek hebben, want dit is al de vierde mooie dag. Dit hebben wij volgens ons de hele zomer nog niet echt gehad. Dus buiten in het zonnetje lekker met z’n allen gymen. Een aantal jongens zijn intussen salto – verslaafd geworden. Ze konden niet meer stoppen….voorwaarts en achterwaarts… je zag alleen nog maar draaiende jongens.
’s Avonds hebben we lange boterhammen gegeten. Blijft altijd lekker. Vandaag zijn er ook Mandy en Lucky opgehaald die een TV opname hebben met Carlo Boshart en Irene Moors. Morgen komen ze weer terug met vast spannende verhalen. Niet te hopen dat ze tijdens de opname liggen te slapen!!!
De avond was nog jong en dus bepakt in warme kleren (omdat het wat frisser is geworden) gingen zowel de 7 t/m 9 jarigen als de 12 en 13 jarigen een bosspel doen. De jongste groep hadden een klad en klieder spel (kijk thuis maar even in de koffers) en de oudste deden een spel waarbij inzicht in handelen een must moest zijn.
De 10 en 11 jarigen deden in het kamphuis nog een leuk muziekspel. Dit spel monde uit in met uit volle borst gezongen Hollandse hits.
Nadat de 13 jarigen thuis waren gekomen, mochten zij hun slaapzak en kussen oppakken en naar het veld toe. In de middag hadden zij zelf een tent gebouwd en daar wordt vanavond de nacht in doorgebracht. Wij wensen de leiding die erbij zijn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel succes!Eerst even nog, op verzoek, de griezelfilm afkijken die zij gisteravond voordat de spooktocht begon zagen .